Ένας από τους στόχους μας είναι να κρατάμε το Ημερολόγιο του iCycling.gr όσο πιο ενημερωμένο γίνεται, ώστε οι ποδηλάτες-επισκέπτες μας να πληροφορούνται σχετικά με όλες τις ποδηλατικές εκδηλώσεις. Όμως, δεν είναι δυνατό να δημοσιεύουμε όλα τα δελτία τύπου που λαμβάνουμε. Όπως και με τις εμπορικές εταιρίες (των οποίων δημοσιεύουμε Δ.Τ. μόνο αν μας υποστηρίζουν με τη διαφήμιση τους), έτσι για τους διοργανωτές αγώνων και άλλων εκδηλώσεων, δημοσιεύουμε δελτία τύπου μόνο αν μας έχουν επιλέξει ως έναν από τους χορηγούς επικοινωνίας τους.

Για να γίνει το iCycling.gr χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης σας, θα πρέπει:

  1. Να επικοινωνήσετε μαζί μας ενημερώνοντας μας σχετικά με πρόθεση σας για συνεργασία.
  2. Στη συνέχεια θα λάβετε από εμάς το λογότυπο του iCycling.gr, για χρήση στις αφίσες σας ή/και το υπόλοιπο προωθητικό υλικό σας (όπου εμφανίζονται οι χορηγοί επικοινωνίας σας).
  3. Μπορείτε πλέον να μας αποστέλλετε τα Δελτία Τύπου της διοργάνωσης σας. Προσπαθήστε να στέλνετε ουσιαστικές, ενδιαφέρουσες πληροφορίες (=να έχουν κάποια αξία για τον αναγνώστη) και να είναι σε τακτά χρονικά διαστήματα, χωρίς όμως να είναι υπερβολικά πυκνές.
  4. Διατηρούμε το δικαίωμα, κατόπιν δικής μας κρίσης, να μη δημοσιεύσουμε κάποια ενημέρωση σας εάν θεωρήσουμε πως παρουσιάζει ιδιαίτερα χαμηλό ή ανύπαρκτο ενδιαφέρον για τους αναγνώστες μας.
  5. Όταν είναι εφικτό, θα κάνουμε αναφορά στην εκδήλωση σας και στο newsletter του iCycling.gr

Σημαντικό: Δεν υπάρχει καμία οικονομική επιβάρυνση για τις παραπάνω παροχές μας, και δεν έχουμε καμία απαίτηση αποκλειστικότητας στη χορηγία επικοινωνίας. Πιστεύουμε ότι η υποστήριξη πρέπει να είναι πάντα αμοιβαία, και ελπίζουμε να έχετε την ίδια άποψη.