Νέες τριαθλητικές χορηγίες από την Endura

Η Endura, σε συνέχεια της ανακοίνωσης της για είσοδο στην τριαθλητική αγορά, προσέθεσε άλλους δύο Τριαθλητές στο ρόστερ της, τους Iván Raña και Nils Frommhold. Με την κίνηση αυτή ολοκληρώνεται το πρώτο βήμα της σκωτσέζικης εταιρίας ποδηλατικού ρουχισμού στον χώρο του Τριάθλου. Οι Raña και Frommhold συμπληρώνουν την τριαθλητική ομάδα της Endura για το 2015, στην οποία συμπεριλαμβάνονται ήδη οι Rachel Joyce, Tim Don, Luke McKenzie, και Beth Gerdes. Οι αθλητές αυτοί αποτελούν επίσης εξαιρετική ομάδα για την εξέλιξη και τις δοκιμές των τριαθλητικών προϊόντων που ετοιμάζει η εταιρία.

Iván Raña

Ο Iván Raña, με 3 συμμετοχές σε Ολυμπιακούς Αγώνες, ITU Παγκόσμιος Πρωταθλητής και δύο φορές Πρωταθλητής Ironman δήλωσε πως γι' αυτόν η συνεργασία με την Endura του προσφέρει πολλά, και μπορεί να κάνει τη διαφορά μεταξύ απλής επιτυχίας και του να βρει το "Άγιο Δισκοπότηρο" του Ironman.

Ο Nils Frommhold, 2 φορές Πρωταθλητής Ironman και εις πολλαπλούν ανάμεσα στους πρώτους 5 τερματίσαντες του Ironman είπε πως γι' αυτόν είναι τιμή να συνεργαστεί με μια τόσο "cool" μάρκα όσο η Endura, και περιμένει να κερδίσει πολλά από τη συνεργασία αυτή, που ελπίζει να είναι μακροχρόνια.

Iván Raña

Οι στολές Τριάθλου της Endura, όπως αυτές της Aτομικής Xρονομέτρησης που εξέλιξε για το Pro Tour, είναι το αποτέλεσμα της αποκλειστικής συνεργασίας με τον Simon Smart, τεχνικό διευθυντή της Smart Aero Technology και "εγκέφαλο" της Drag2Zero. Σκοπός της σκωτσέζικης εταιρίας είναι να προσφέρει στο καταναλωτικό κοινό την τεχνολογία που εξελίσσει για τους κορυφαίους αυτούς αθλητές, με τους αναβάτες να απολαμβάνουν τα πλεονεκτήματα που προσφέρει ο αεροδυναμικός ρουχισμός φτιαγμένος ειδικά για Τρίαθλο.