Δοκιμάστε τα Rotor Q-Rings για έναν μήνα!

H Rotor ανακοίνωσε ένα νέο πρόγραμμα με το οποίο αποσκοπεί να ενθαρρύνει τους σκεπτικούς αλλά και περίεργους ποδηλάτες να δοκιμάσουν τα πολυσυζητημένα πια, οβάλ γρανάζια (Q-Rings) της.

Το πρόγραμμα προσφέρει τη δυνατότητα δοκιμής οποιουδήποτε ROTOR Q-Ring, για δρόμο, τρίαθλο, mtb και cyclocross, για 30 ημέρες. Το όνομα του είναι "TryQ", και έρχεται να βελτιώσει την υπάρχουσα καμπάνια σχετικά με τα πλεονεκτήματα των οβάλ δίσκων. Προκειμένου ο ποδηλάτης να έχει μια ολοκληρωμένη ενημέρωση για τα Q-Rings, η Rotor διαθέτει βίντεο, αναφορές, έναν σχετικό διαδικτυακό χώρο καθώς και ένα αρχείο PDF, τα οποία παρέχουν όλες τις απαραίτητες πληροφροφίες για τα Rotor οβάλ γρανάζια.

 

Η Rotor πιστεύει πως μέσω αυτής της καμπάνιας οι πελάτες θα καταλάβουν οι ίδιοι τα αποτελέσματα στην επίδοση τους με την χρήση των Q-Rings και είναι σίγουρη πως όποιος τα δοκιμάσει δεν θα θελήσει να τα επιστρέψει!

Λεπτομέρειες προγράμματος TryQ:

  • Η Δοκιμή 30 ημερών ισχύει για όλα τα μοντέλα Q-Rings, εξαιρουμένων των ειδικών εκδόσεων.
  • Αφορά μόνο την προσφορά μέσω εγχώριων καταστημάτων και όχι online καταστήματα.
  • Οι ενδιαφερόμενοι έχουν 30 ημέρες από την παραλαβή-αγορά, να δοκιμάσουν τα Q-Rings, ακολουθώντας τη φάση προσαρμογής όπως αυτή αναφέρεται στον οδηγό χρήσης, ώστε να καθορίσουν τη βέλτιστη θέση τοποθέτησης (OCP).
  • Αν με το πέρας των 30 ημερών και εφόσον ο/η ποδηλάτης έχει περάσει από τη φάση προσαρμογής βρίσκοντας την OCP του, δεν είναι ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα, μπορεί να επιστρέψει τα γρανάζια στο κατάστημα αγοράς τους.
  • Ο πελάτης, θα πρέπει να καθορίσει με το κατάστημα αγοράς, εάν κατά την επιστροφή των γραναζιών, θα λάβει αποζημίωση σε μετρητά ή σε πίστωση του καταστήματος.
  • Η Δοκιμή 30 ημερών για όλα τα μοντέλα Q-Rings καθώς και η τοποθέτηση τους γίνεται μόνο μέσω του δικτύου συνεργατών της KSports.