Σειρά ρουχισμού Endura Luminite

Εδώ και λίγο καιρό, τα ρολόγια έχουν γυρίσει μια ώρα πίσω, οι νύχτες έχουν μεγαλώσει και οι μέρες είναι μικρότερες: έφτασε η ώρα να φωτίσετε το σκοτάδι με έντονο, αντανακλαστικό ρουχισμό Luminite από την Endura. Με έμφαση στις λέξεις Arrive Alive (="φτάσε ζωντανός") η σειρά Luminite χρησιμοποιεί υλικά έγκρισης EN471 σ' έναν συνδυασμό υφασμάτων και σχεδίων που προσφέρουν σύγχρονη αισθητική σε όλα τα jackets, παιδικά jackets, κολάν, μακριά bibs, γάντια και καλύμματα ποδιών, παπουτσιών, κρανών, τσαντών πλάτης Luminite. Μάλιστα, διατίθεται ακόμη και φωτάκι σε ορισμένα ρούχα, ενώ για τον φετινό χειμώνα προστέθηκαν στη σειρά κάλτσες φτιαγμένες από αντανακλαστικό νήμα.

Luminite II Jacket

Το #1 απαραίτητο για όσους χρησιμοποιούν το ποδήλατο για τις μετακινήσεις τους είναι το Luminite II Jacket το οποίο προσφέρει ό,τι χρειάζεται ένας νυχτερινός ποδηλάτης, είτε ποδηλατεί στους δρόμους της πόλης, είτε εκτός αυτής: κατασκευασμένο από αδιάβροχο, διαπνέον ύφασμα 2.5 στρώσεων με αδιαβροχοποιημένες ραφές, το jacket είναι γεμάτο χρήσιμα χαρακτηριστικά, όπως τσέπη στήθους με φερμουάρ, τσέπες για να ζεσταίνει τα χέρια, πίσω τσέπες με καλυμμένο από τη βροχή φερμουάρ, κομμένο με laser κάλυμμα βροχής στο κεντρικό φερμουάρ, ρυθμιζόμενο άνοιγμα στο λαιμό, τους καρπούς και το στρίφωμα καθώς και νέα τεχνολογία "snap-on lighting" για να δέχεται ένα Luminite II LED στην πίσω τσέπη, κάτω από μια προστατευτική διάφανη μαλακή στρώση σιλικόνης. Η μονάδα LED έχει φωτεινότητα 10 lumens και η μπαταρία της διαρκεί 50 ώρες σε λειτουργία strobe, αφαιρείται για να πλένεται το ρούχο και είναι συμβατή με άλλα ρούχα της σειράς Luminite. Το Luminite II Jacket επίσης διαθέτει μεγάλες αντανακλαστικές επιφάνειες σε όλα τα απαραίτητα σημεία, και τώρα είναι διαθέσιμο σε μια ποικιλία χρωμάτων για άνδρες και γυναίκες η οποία περιλαμβάνει μαύρο, κίτρινο, πράσινο και ροζ.

Παιδικό Luminite Jacket

Το παιδικό jacket Luminite κατασκευάζεται από 2 στρώσεις υφάσματος με δικτυωτή φόδρα και αδιαβροχοποιημένες ραφές. Διατίθεται σε δύο χρώματα υψηλής ευκρίνειας και είναι διακοσμημένο με αντανακλαστικά σχέδια που προσφέρουν ασφάλεια 360° ώστε το παιδί σας να μην περνά απαρατήρητο στο σκοτάδι. Ανοίγματα στο πίσω μέρος βοηθούν τη διαπνοή του ρούχου. Ελαστικοί καρποί και στρίφωμα κρατούν το jacket στη θέση του. Επίσης, διαθέτει πίσω θηλιά για φωτάκι LED και σακούλι αποθήκευσης.

  • Διαθέσιμα μεγέθη: 7-8 ετών, 9-10 ετών, 11-12 ετών.
  • Διαπνοή: 10,000g
  • Αδιάβροχο: 10,000mm