Endura: Φυσική αίσθηση για το Enduro

Για να γίνει "αγαπημένο", ένα jersey MTB πρέπει να είναι διαπνέον, όμορφο, συμβατό με προστατευτικά, προσιτό, και –κυρίως– άνετο. Η Endura φαίνεται να έχει πετύχει όλα τα παραπάνω με τα νέα καλοκαιρινά Singletrack Lite jerseys και tees. Είτε θέλετε ν' αγωνιστείτε στο Enduro World Series, να κάνετε freeride ή απλά να ευχαριστηθείτε τα μονοπάτια, οι νέες μπλούζες Singletrack Lite είναι φτιαγμένες για εσάς.

Singletrack Lite

Η φιλοσοφία δημιουργίας των ρούχων Singletrack Lite ήταν να κατασκευαστούν jerseys ειδικά για mountain bike, έτσι η Endura αποφάσισε να μη συμπεριλάβει χαρακτηριστικά που παραπέμπουν σε ρουχισμό δρόμου -δηλαδή τρεις πίσω τσέπες και ανακλαστικές λεπτομέρειες. Αντ' αυτών, η ομάδα εξέλιξης προϊόντων της Endura επικεντρώθηκε στην εύρεση του πιο άνετου υφάσματος επιδόσεων με πιο καθημερινή, "μονοπατίσια" εμφάνιση. Από το πρώτο άγγιγμα, πριν ακόμη φορέσει κανείς τη μπλούζα, καταλαβαίνει αμέσως ότι η ομάδα πέτυχε το στόχο της. Η μίξη πολυπροπυλένιου/πολυεστέρα δίνει την αίσθηση υπερ-απαλού βαμβακερού υφάσματος αλλά στην πραγματικότητα πρόκειται για ένα υψηλής διαπνοής τεχνικό ύφασμα που απομακρύνει τον ιδρώτα από το δέρμα ταχύτατα, αφήνοντας τον ποδηλάτη στεγνό και άνετο. Το υλικό διαθέτει επίσης αντιβακτηριδιακό φινίρισμα ώστε να μην αναπτύσσονται δυσάρεστες οσμές, ακόμη και μετά από πολύωρες μονοπατάδες.

Οι μπλούζες Singletrack Lite έχουν χαλαρή εφαρμογή, συμβατή με θώρακες/προστατευτικά. Οι πλακέ ραφές αυξάνουν ακόμη περισσότερο την άνεση αφού αποφεύγονται οι ερεθισμοί του δέρματος στα σημεία επαφής με αυτές. Υπάρχουν δύο εκδόσεις Singletrack Lite:

  • Το Singletrack Lite Wicking Tee (t-shirt) είναι ένα λιτό μπλουζάκι με στρογγυλή λαιμόκοψη.
  • Το Singletrack Lite Jersey είναι πιο τεχνικό ρούχο, με χαρακτηριστικά που περιλαμβάνουν "αόρατο" εμπρόσθιο φερμουάρ ¾ για καλύτερο αερισμό, κρυφή τσέπη ασφαλείας, και καθαριστικό πανάκι για τα γυαλιά στο στρίφωμα.

Και οι δύο εκδόσεις διατίθενται σε ultramarine (μπλε), πράσινο, και μαύρο σε μεγέθη S-XXL. Έχουμε ήδη λάβει το δικό μας Singletrack Lite Jersey, άρα μείνετε συντονισμένοι στο iCycling.gr για το άρθρο της δοκιμής!