Bibshorts Fit System από την Endura

Συνεργαζόμενη με επαγγελματικές ομάδες ποδηλασίας όπως οι Movistar και Team NetApp-Endura, η σκωτσέζικη Endura γρήγορα αντιλήφθηκε ότι η εφαρμογή των ποδηλατικών σορτς είναι απολύτως ατομική και διαφέρει ανάλογα με τον κάθε σωματότυπο. Έτσι, όπως ένα εξατομικευμένο ποδήλατο ή μια σέλα μπορούν να κάνουν όλη τη διαφορά, έτσι μπορεί και ένα ποδηλατικό σορτς με άψογη εφαρμογή. Το FS260-Pro SL Bibshort είναι το πρώτο σορτς της Endura που προσφέρει την πιο πρόσφατη καινοτομία της εταιρίας.

Για να επιτευχθεί η τέλεια εφαρμογή στο σώμα, ένα καινοτόμο σύστημα εφαρμογής εξελίχθηκε σε συνεργασία με τη gebioMized® (www.gebiomized.de), τους ειδικούς για εξατομικευμένα ποδηλατικά προϊόντα. Ανάμεσα στους κορυφαίους οίκους στο bike fitting, η gebioMized® έχει μακρά ιστορία συνεργασίας με τις καλύτερες ομάδες του WorldTour, επαγγελματίες ποδηλάτες και τριαθλητές για την τελειοποίηση της διεπαφής ανθρώπου-μηχανής. Με τη χρήση ειδικού λογισμικού σε συνδυασμό με έναν τάπητα μέτρησης, το σύστημα gebioMized®-Endura Pad FitTM γρήγορα ταιριάζει το σωστό μέγεθος μαξιλαριού στον αναβάτη, ανάλογα με τη φυσιολογία και τη θέση οδήγησης του.

Bibshorts Fit System από την Endura

Μαξιλάρι σειράς 700

  1. Τρία διαθέσιμα πλάτη μαξιλαριού
  2. Ελαστικό αντιβακτηριδιακό ύφασμα χαμηλής τριβής
  3. Μεταβλητό προφίλ που εκμηδενίζει το "τσουβάλιασμα"
  4. Στρογγυλεμένες, λείες άκρες για χαμηλότερου προφίλ ραφές
  5. Πατενταρισμένη εμπρόσθια ζώνη που βελτιώνει την εφαρμογή για βοηθά τη διαπνοή
  6. Πολλαπλής πυκνότητας ελαστικό "σάντουιτς" αφρού

Η Endura παρέχει έναν εμπειρικό οδηγό επιλογής μαξιλαριού βάσει πλάτους ισχυακών κυρτωμάτων ή/και πλάτους σέλας ώστε να επιλεγεί το καλύτερο δυνατό μαξιλαράκι για τον αναβάτη. Ωστόσο, δίνεται έμφαση από την εταιρία ότι πρόκειται για εμπειρικό τρόπο επιλογής και η ακριβέστερη εφαρμογή μπορεί να επιτευχθεί μόνο μέσω του Endura-gebioMized® Pad FitTM συστήματος.

  • Μεγέθη: XS-XXL
  • Πλάτη μαξιλαριού: Narrow (πράσινο), Medium (κόκκινο), Wide (μπλε)
  • Μήκη ποδιού: Standard, Long
  • Χρώμα: Μαύρο

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο www.endurasport.com/pad_fitting