Niner Trailblazers

Η Niner μόλις παρουσίασε δύο μονόδισκα hardtails στο νέο χρώμα που λανσάρει, Blaze Yellow
-τα βαφτίζει "TrailBlazers"

Η Niner ανήκει στους κατασκευαστές ποδηλάτων βουνού που εδώ και καιρό έχουν δείξει τη διάθεση να δεσμευτούν απέναντι στις μονόδισκες μεταδόσεις. Η γκάμα της αμερικανικής εταιρίας περιλαμβάνει για φέτος ήδη το ONE 9 RDO το οποίο δεν δέχεται εμπρόσθιο εκτροχιαστή, ενώ όλο και περισσότερα ολοκληρωμένα ποδήλατα της εταιρίας διατίθενται με τις 1x11 μεταδόσεις της SRAM, X01 και XX1 -συνέπεια ενός συνεχώς αυξανόμενου αριθμού αναβατών ο οποίος αποζητά την εθιστική απλότητα που προσφέρουν οι μονόδισκες μεταδόσεις.

Το ONE 9 RDO θα αποτελέσει το κύριο αγωνιστικό MTB της Niner για τη νέα σεζόν, άρα και θα είναι το βασικό ποδήλατο των χορηγούμενων αθλητών της. Διατίθεται είτε ως μονοτάχυτο, είτε ως 11τάχυτο με μετάδοση SRAM X01/ΧΧ1. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για το Niner ONE 9 RDO εδώ.

Niner SIR9

Μπορεί το SIR 9 να είναι φτιαγμένο από ατσάλι αλλά η Niner προειδοποιεί ότι δεν πρόκειται για retro κατασκευή: Το tapered κούτελο και ο 12mm πίσω άξονας δένουν τη διαχρονική αξία του ατσαλιού με τις πιο πρόσφατες σχεδιαστικές φιλοσοφίες και την θρυλική γεωμετρία της εταιρίας. Το εμπρόσθιο τρίγωνο του πλαισίου αποτελείται από σωλήνες Reynolds 853 DZB, ενώ τα ψαλίδια χρησιμοποιούν ατσάλινους σωλήνες ειδικής κατασκευής. Όπως και το One 9 RDO, το SIR 9 προσφέρει τη δυνατότητα στον ιδιοκτήτη του να το στήσει ως μονοτάχυτο ή μονόδισκο ποδήλατο, με τη διαφορά ότι μπορεί επίσης να δεχτεί εμπρόσθιο εκτροχιαστή (βλ. μεταδόσεις 2x10). Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για το Niner SIR 9 εδώ.