Εξατομικευμένα Specialized στο Παγκόσμιο MTB

Ένα από τα θετικά της ποδηλασίας είναι ότι αν το σηκώνει η τσέπη σου, μπορείς ν' αποκτήσεις τον ίδιο εξοπλισμό με τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή, αλλά τα χρώματα αυτών των ποδηλάτων Specialized δεν είναι για όλους: Οι αθλητές της αμερικανικής εταιρίας αγωνίζονται στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας με εξατομικευμένης βαφής ποδήλατα. Η Specialized μέσω του Facebook δηλώνει "Βλέπουμε πολύ σοβαρά τους αγώνες στο κορυφαίο τους επίπεδο και οι αθλητές μας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ενίοτε λαμβάνουν εξατομικευμένα ποδήλατα για να είμαστε σίγουροι ότι αγωνίζονται με στιλ".

Jaroslav Kulhavy (Τσεχία)


Jaroslav Kulhavy Epic

Ο "χρυσός" Τσέχος αγωνίζεται στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα με ένα S-Works Epic 29" εξοπλισμένο με SRAM XX1, carbon βραχίονες S-Works, carbon τροχούς Roval και μοναδική, μπλε βαφή.

Todd Wells (Αμερική)

Todd Wells S-Works HT

Ο συμπαθής αμερικανός Todd Wells προτιμά το S-Works Stumpjumper HT, για τον οποίο ο χορηγός του φρόντισε να το βάψει σε χρώμα "Candy Apple Red". SRAM XX1 σειρά, carbon βραχίονες S-Works και ανθρακονημάτινοι τροχοί Roval συμπληρώνουν το παγκόσμιας κλάσης πακέτο.

Kohei Yamamoto (Ιαπωνία)

Kohei Yamamoto S-Works HT

Ο Ιάπωνας Kohei Yamamoto προτιμά επίσης S-Works Stumpjumper HT απολαμβάνοντας ερυθρόλευκη βαφή που παραπέμπει στη σημαία της χώρας του. Ομοίως, το "άτι" του φορά SRAM XX1 11πλή μετάδοση με carbon βραχίονες S-Works και ανθρακονημάτινους τροχούς Roval.

Lea Davison (Αμερική)

Lea Davison S-Works Fate

Η Lea Davison αγωνίζεται με το αποκλειστικά γυναικείο 29άρι S-Works Fate. Η λευκή βαφή του ποδηλάτου της φέρει κόκκινα-μπλε λογότυπα και λεπτομέρειες, τιμώντας έτσι την αμερικανική σημαία. Ο περιφερειακός εξοπλισμός αποτελείται από SRAM XX 2x10 μετάδοση με carbon βραχίονες S-Works και ανθρακονημάτινους τροχούς Roval.