Δελτίο Τύπου Cervelo.gr (Σεπτ.'12)

Η επίσημη αντιπροσωπεία της Cervélo αναζητά καταστήματα-συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα για αποκλειστική συνεργασία. Σχετικά με την διαθεσιμότητα μεγεθών, χρόνο παράδοσης, παραγγελίες και τιμές χονδρικής, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τα νέα μοντέλα είναι ήδη εδώ!!! Δείτε τον ανανεωμένο τιμοκατάλογο του 2013.

H Cervélo κατασκευάζει τα καλύτερα αγωνιστικά ποδήλατα στον κόσμο. Σαν κατ΄ εξοχήν αγωνιστική εταιρεία, αναμένουμε βιογραφικά και αιτήσεις χορηγιών στο mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ειδικές προσφορές και συνεργασίες με αθλητικά σωματεία τα οποία δραστηριοποιούνται ενεργά στην ποδηλασία δρόμου, πίστας και το τρίαθλο. Για τριαθλητές κάθε επιπέδου με ποδήλατο Cervélo παρέχεται τεχνική υποστήριξη, προετοιμασία του ποδηλάτου για αγώνες και δωρεάν service.