Endura FS260-Pro Printed Jersey

Το FS260-Pro Printed Jersey (€72,99) ανήκει στη σειρά ρουχισμού δρόμου FS260-Pro της Endura και αποτελεί μία από τις προτάσεις της σκωτσέζικης εταιρίας για ποδηλασία σε υψηλές θερμοκρασίες. Ο κορμός του jersey χρησιμοποιεί την τεχνολογία Coldblack για να προστατεύσει τον ποδηλάτη από τον ήλιο και τη ζέστη.

Πως λειτουργεί το Coldblack; Πρόκειτα για φινίρισμα υφάσματος, το οποίο αυξάνει το ποσοστό αντανάκλασης των υπερύθρων και υπεριωδών UV ακτινοβολιών από την επιφάνεια του. Η αυξημένη αυτή αντανάκλαση συνεπάγεται χαμηλότερη θερμοκρασία κάτω από ύφασμα. Επιπροσθέτως, το Coldblack παρέχει αξιόπιστη προστασία του δέρματος από την UV ακτινοβολία -τουλάχιστον επιπέδου UPF 30.

Endura FS260-Pro Printed Jersey

Τα μανίκια από lycra με σιλικόνη στα τελειώματα τους και η "αγωνιστική" εφαρμογή του FS260-Pro Printed Jersey εξασφαλίζουν ότι το ρούχο δεν θα ανεμίζει, ακόμη και σε υψηλές ταχύτητες (εκτός βέβαια αν το το πάρετε σε λάθος μέγεθος). Μεγάλα τμήματα από δικτυωτό ύφασμα κάτω από τις μασχάλες σε συνδυασμό με το πλήρους μήκους εμπρόσθιο φερμουάρ επιτρέπουν τον μέγιστο δυνατό αερισμό στις ανηφόρες, και κάνουν την κατάσταση υποφερτή όταν ο υδράργυρος βρίσκεται ψηλά.

Endura FS260-Pro Printed Jersey

Οι τρεις πίσω τσέπες είναι κάπως μπόλικες και ψιλοσακουλιάζουν. Όμως θα χωρέσουν με άνεση όλες τις μπάρες και τα τζελάκια που θα χρειαστεί κανείς για να είναι αυτόνομος σε μια μεγάλη διαδρομή. Όπως μας έχει συνηθίσει η Endura στα καλά της jerseys, υπάρχει ένα μικρό πλαϊνό τσεπάκι με φερμουάρ, για κλειδιά και χρήματα. Η σιλικόνη στο εσωτερικό του στριφώματος αυξάνει την πρόσφυση της μπλούζας πάνω στο παντελόνι και βοηθά στην σταθεροποίηση του "φορτίου" στις τσέπες.

Endura FS260-Pro Printed Jersey

Καλόγουστο jersey με λειτουργικό σχεδιασμό και προσεκτική επιλογή υλικών, καλή εφαρμογή και τιμή εντός των λογικών πλαισίων. Αν έπρεπε να χαρακτηρίσω το FS260-Pro Printed Jersey της Endura με μία και μόνο πρόταση, αυτές τις λέξεις θα επέλεγα. Μοναδική παραφωνία οι πίσω τσέπες που κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να κατασκευάζονται από πιο ελαστικό υλικό ώστε να μη σακουλιάζουν.

Τι μου αρέσει στο FS260-Pro PrintedΤι δεν μου αρέσει στο FS260-Pro Printed
Εμφάνιση Οι πίσω τσέπες "σακουλιάζουν" ελαφρώς
Εφαρμογή  
Τεχνολογία Coldblack - ηλιακή προστασία  
Ποιότητα κατασκευής  

 

Βαθμολογία:9/10 σαμπρελάκια


Περισσότερες πληροφορίες: Endura

Αντιπρόσωπος: loukasbikes