Endura Jersey Wallet

Το Jersey Wallet (€16,99) της Endura είναι σχεδιασμένο ώστε να φιλοξενεί και να προστατεύει ένα smartphone, κάρτες, μερικά διπλωμένα χαρτονομίσματα και λίγα κέρματα. Η διάφανη πρόσοψη του Jersey Wallet επιτρέπει να χρησιμοποιηθεί η οθόνη αφής του smartphone χωρίς ν' ανοιχτεί το αδιάβροχο φερμουάρ, αρκεί τα δάκτυλα σας να είναι γυμνά. Το εσωτερικό του είναι καλά οργανωμένο και επαρκές για τα ...οικονομικά και τηλεπικοινωνιακά απαραίτητα μιας ολοήμερης βόλτας ή μεγάλης προπόνησης. Το σχήμα και το μέγεθος του ποδηλατικού πορτοφολιού εξασφαλίζουν ότι θα χωρά στην τσέπη οποιασδήποτε ποδηλατικής μπλούζας.

Εκτός από το αδιάβροχο ύφασμα που έχει χρησιμοποιηθεί στο εξωτερικό του Jersey Wallet, το εσωτερικό του και έχει αρκετό νεοπρέν ώστε τα περιεχόμενα του να μη χτυπούν μεταξύ τους ή κουδουνίζουν. Η τσέπη για τα κέρματα διαθέτει κλείσιμο velcro ώστε να μη μαζεύετε τα χρήματα σας από το δρόμο κάθε φορά που ανοίγετε το πορτοφόλι. Ο κρίκος-carabiner επάνω δεξιά φροντίζει να μη χαθεί το κλειδί σας.

Χρήση

Με έξι μήνες χρήσης στην πλάτη του (ή μάλλον ...στη δική μου), το Jersey Wallet παραμένει στην ίδια καλή κατάσταση που είχε όταν το παρέλαβα. Έχει προστατεύσει τα περιεχόμενα του από δύο δυνατές μπόρες, μια πολύ άσχημη πτώση στην άσφαλτο αλλά και πολλά λίτρα ιδρώτα. Στο τέλος κάθε προπόνησης, σκουπίζω το εξωτερικό με ένα βρεγμένο πανί και έπειτα το αφήνω να στεγνώσει -αυτή είναι η μοναδική συντήρηση που χρειάζεται.

Τα μαλακά υλικά απορροφούν τη δόνηση, τον ήχο κλήσης του smartphone, όπως και τη φωνή του συνομιλητή σας σε σημαντικό βαθμό. Έτσι, ενώ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις αγαπημένες σας ποδηλατικές εφαρμογές στη διαδρομή σας, οι τηλεφωνικές κλήσεις απαιτούν να αφαιρέσετε το smartphone από το Jersey Wallet. Αν είστε ο τύπος που φορά handsfree στο ποδήλατο δε θα έχετε τέτοιο πρόβλημα. Εγώ είχα.

Τι μου αρέσει στο Jersey Wallet
Τι δεν μου αρέσει στο Jersey Wallet
  • Προστατεύει τα περιεχόμενα του από ιδρώτα/βροχή
  • Οργάνωση - εσωτερικές θήκες
  • Αντοχή στη χρήση
  • Τιμή
  • Θα ήθελα να υπήρχε πρόβλεψη για το ακουστικό και το μικρόφωνο του smartphone, ώστε να είναι ευκολότερη μια τηλεφωνική κλήση. Ίσως κάποια μικρά ανοίγματα καλυμμένα με αδιάβροχη μεμβράνη;

 

Βαθμολογία:9/10 σαμπρελάκια


Περισσότερες πληροφορίες: Endura Jersey Wallet  |  Αντιπρόσωπος: loukasbikes