Ακολουθήστε στο Instagram

Αν έχετε γραφτεί στο Instagram, σας προτείνουμε 5 ποδηλατικούς λογαριασμούς για ν' ακολουθήσετε. Οι φωτογραφίες τους, αξίζουν λίγες στιγμές μέσα στην ημέρα σας!

Περικλής Ηλίας (http://instagram.com/periklisilias): Ο πιο επιτυχημένος Έλληνας αθλητής της Ορεινής Ποδηλασίας, πολλάκις Πανελλήνιος Πρωταθλητής XCO και πρώην Παγκόσμιος Πρωταθλητής MTB Marathon.

Laura O'Meara

Laura O'Meara (http://instagram.com/lauraomeara): Elite ερασιτέχνιδα Τριαθλήτρια και αθλήτρια Ορεινής Ποδηλασίας που ζει στη Βόρεια Καλιφόρνια.

David Aaron Roberts

David Aaron Roberts (http://instagram.com/slvrlyt): Ποδηλάτης και Καθηγητής Φωτογραφίας & Design στο Λος Άντζελες. Χρησιμοποιεί σε κάθε του φωτογραφία το ίδιο ποδήλατο, κρατώντας όμως πάντα το ενδιαφέρον ψηλά.

Bikecrave

Bikecrave (http://instagram.com/bikecrave): Ο Jeff Bean είναι επαγγελματίας οδηγός ποδηλατικών εκδρομών και διοργανωτής προπονητικών camps στο Σαν Ντιέγκο της Ν.Καλιφόρνια.

Strava Cycling

Strava Cycling (http://instagram.com/stravacycling): Strava = Παρακίνηση! Ακόμη και αν δεν είστε μέλος του Strava.com, οι φωτογραφίες από τον ποδηλατικό του λογαριασμό στο Instagram αξίζουν και με το παραπάνω.