2011 - καλώς το...

Πριν καλά-καλά το καταλάβουμε, μπήκαμε στο σωτήριο έτος 2011. Ευτυχισμένο να είναι, γαλήνιο και προσοδοφόρο -όχι τίποτ' άλλο δηλαδή, αλλά αλλιώς δε μας βλέπω καλά. Λέγεται ότι οι δυσκολίες φέρνουν τους ανθρώπους κοντά, και ελπίζω ότι εν μέσω οικονομικής και περιβαλλοντικής κρίσης, όταν αυτό που μας έρχεται ευκολότερα είναι να φάμε ο ένας τις σάρκες του άλλου ("ο θάνατος σου η ζωή μου"), θα θριαμβεύσει ο καλύτερος μας εαυτός και θα [ξαν]ανακαλύψουμε αξίες που είχαν χαθεί ή τουλάχιστον ξεθωριάσει τα τελευταία χρόνια. Δε λένε συνεχώς πως τα πραγματικά ανεκτίμητα πράγματα στη ζωή είναι δωρεάν;

Έτσι, για το νέο έτος σας ευχόμαστε ολόψυχα:

  • Ακόμα και αν δε μπορέσετε να έχετε όσο τιτάνιο και carbon θέλετε πάνω στο ποδήλατο σας, να έχετε πάντα το αεράκι στο πρόσωπο σας και καλή παρέα για τις βόλτες σας.
  • Ακομα και αν δε μπορέσετε να πάτε διακοπές για shopping-therapy στη Νέα Υόρκη, να έχετε πάντα αρκετό χρόνο για τον εαυτό σας και τους ανθρώπους σας.
  • Να προλαβαίνετε να κάνετε όσο ποδήλατο θέλετε. Ακόμα και αν δε μπορείτε να γράφετε όσα χιλιόμετρα επιθυμείτε, να ευχαριστιέστε το κάθε σας ποδηλατικό δευτερόλεπτο.
  • Αν δε βρίσκετε να τρέξετε όσους αγώνες θέλετε (λίγο κενό φέτος το καλεντάρι από αγώνες open mtb, ε?) να περάσετε ακόμη καλύτερα στους αγώνες που θα πάτε.
  • Να αποκτήσετε τις καλύτερες αναμνήσεις! Όσο περνάνε τα χρόνια, θυμάμαι όλο και λιγότερο τι ποδήλατα καβαλούσα αλλά όλο και περισσότερο τις στιγμές που είχα ζήσει πάνω σε αυτά.

2011 λοιπόν, και το iCycling.gr έχει κλείσει τα δύο χρόνια ζωής, διανύοντας το τρίτο του έτος. Πλέον το "φλεγόμενο ποδηλατάκι" δέχεται περίπου 15.000 επισκέψεις κάθε μήνα και έχει γύρω στους 3.000 πιστούς φίλους/ες (77% άνδρες, 23% γυναίκες) που περνάνε μια βόλτα να πουν ένα "γεια" κατά μέσο όρο δύο φορές την εβδομάδα. Σας ευχαριστούμε γι' αυτό, με όλη μας την καρδιά. Μέσα από το Facebook Fanpage μας, τη δυνατότητα σχολιασμού των άρθρων και δημοσίευσης αυτών στα facebook προφίλ σας, τις αγγελίες, τα δημοψηφίσματα που βάζουμε στο site αλλά και τη σελίδα επικοινωνίας, θέλουμε να κάνουμε το iCycling.gr όσο το δυνατό μια διαδραστική εμπειρία ώστε να το νιώθετε πιο "δικό σας". Πριν από λίγο καιρό μας δώσατε μια σαφή ένδειξη για τις προτιμήσεις σας σε ύλη, και έχουμε δεσμευτεί να σας προσφέρουμε αυτά που ζητήσατε.

Θα ήταν τρομερή παράλειψη αν δε λέγαμε και ένα μεγάλο "Ευχαριστώ" στις ελληνικές επιχειρίσεις που συνεχίζουν να μας στηρίξουν με τη διαφήμιση τους. Σας ευχαριστούμε θερμά και σας ευχόμαστε ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία για το 2011!

Καλή εβδομάδα, καλό μήνα, καλή χρονιά, καλό πετάλι...